Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Από τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας στο Στείρι

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αναβληθείσα εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας την Παρασκευή 11/3/2011.

Γυναίκες από το Στείρι, το Ακραίφνιο, το Δίστομο ,την Λιβαδειά, τίμησαν το σύλλογο με την παρουσία τους και παρακολούθησαν με πολύ προσοχή τους ομιλητές (την κ. Μπόκου, τον κύριο Ληξουργιώτη και την κ. Πολυμέρου). 

Παραβρέθηκαν: η βουλευτής κ. Β. Τσόνογλου,ο αντιδήμαρχος Στειρίου κ . Σ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της κοινότητας Στειρίου κ.Γ.Χήνας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ευαγ. Γρανιτσώτη, η δ.σ. κ. Γ. Λουκά - Μπελίτσα και ο δ.σ. κ. Ι.Πάστρας.

Το δ.σ. του συλλόγου ευχαριστεί : τον κ. Πανουργιά Αθαν. τ. Δήμαρχο Διστόμου για την χρηματοδότηση της εκδήλωσης,την  κ. Βαρβάρα Ζάκκα,  την κ. Βαρβάρα Μπελίτσα ,τις αδελφές Λύκαρη και το γυμνάσιο Διστόμου που βοήθησαν υλικά  να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση .

  

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση προς το Δ.Σ.

σας τα έδωσε ο Πανουργιάς

ή είναι σαν τα χίλια ευρώ που έταξε αλλά δεν έδωσε στο προηγούμενο Δ.Σ. του συλλόγου για την θεατρική παράσταση Ελλάς, πάμε λουκέτο ;

Ανώνυμος είπε...

Για να ξέρετε τι έταξε και τι έδωσε θα πρέπει να ήσασταν μέσα στα πράγματα.Γιατί λοιπόν αυτό αποσιωποιήθηκε τότε;Μήπως γιατί εξυπηρετούσε μικροκομματικά ή προσωπικά συμφέροντα;Αγαπητή/έ κυρία/ε καλό είναι να αφήνουμε τους συλλόγους έξω από αυτά,ειδικά έναν σύλλογο ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πράγματα στον τόπο του!

ο νοών,νοείτω είπε...

Αγαπητή/έ κυρία/ (16 Μαρτίου 2011 12:10 μ.μ.

Το Δ.Σ να προσέχει από που ζητά
ή δέχεται χορηγίες.

Εάν δεν γνώριζε , όφειλε να μάθει για το παρελθόν του κυρίου και να μην δίνει συχωροχάρτια σαν τον πάπα αντί πινακίου φακής.( 200€)

Και όπως καλά λέτε,αυτός ο Σύλλογος έχει παρελθόν,παρόν και μέλλον, γιαυτό οι ενέργειες και οι πράξεις των μελών του Δ.Σ. πρέπει να είναι μελετημένες και όχι ελαφρά την καρδία.....

Πρόσφερε ο σύλλογος γιατί είχε και διατηρούσε ηθικές αξίες και αρχές και δεν τα ισοπέδωνε όλα.(αντί πινακίου φακής 200€).

ο νοών,νοείτω

ο νοών,νοείτω είπε...

Αγαπητή/έ κυρία/ (16 Μαρτίου 2011 12:10 μ.μ.)

Τα ποσά φαίνονται από τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. εάν έχεις το χαρτί και το πρόγραμμα της παράστασης

Τα μικροκομματικά ή προσωπικά συμφέροντα άλλος προσπαθεί να κάνει...
και άλλοι δεν το καταλαβαίνουν ή έχουν επιλεκτική λήθη και τα ισοπεδώνουν όλα για το χρήμα.

Γιατί αυτά τα λάθη και τη σιωπή μας πληρώνουμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε "νοών,νοείτω"
Το καινούριο Δ.Σ. θα φανεί εάν έχει ηθικές αξίες και αρχές ή εξυπηρετεί μικροκομματικά συμφέροντα,νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να κριθούν.Όσον αφορά το προηγούμενο Δ.Σ.(επειδή ήμουν πολύ κοντά),μέλος του και μάλιστα ενεργό έλεγε"όλα πουλιόντε και όλα αγοράζοντε"έτσι εννοείτε τις αρχές; .Εξάλλου οι χρηματοδοτήσεις που έπαιρνε δεν ήταν επιλεκτικές,γιατί μ'αυτήν την λογική και με το πόσο "έντιμοι"είναι οι χρηματοδότες δεν θα έπρεπε να παίρνουν και από κολοσσούς που υπάρχουν στην περιοχή μας.

Ανώνυμος είπε...

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια ...»

Αναρωτιέται κανείς...

η γυναίκα του Καίσαρα, φτάνει να ισχυρίζεται πως είναι τίμια?

Τι συμβαίνει όταν όμως δεν φαίνεται τίμια?

Ακόμα και αν είναι?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ)ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΑΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΕΙ.

ο πρώτος ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε
με το τουπέ του χωροφύλακα (και την εσκεμμένη ανορθογραφίας σου)

Καμία δικαίωση δεν ζητούν οι πρώην ή οι νυν, ενδιαφέρονται για το καλό του χωριού, είχαν και έχουν στρωθεί στην δουλειά τόσα χρόνια χωρίς προσωπικά ή οικονομικά οφέλη.

Ούτε πολιτική ή κομματική αντιπαράθεση υπάρχει (από προκύπτει αυτό;)

Απλώς υπάρχουν γεγονότα που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας.

Και το ερώτημά μου ήταν συγκεκριμένο και σαφές προς το Δ.Σ. του συλλόγου.

Επειδή την ημέρα τις παράστασης Ελλάς, πάμε λουκέτο , ο αντιδήμαρχος Στειρίου κ. Ι. Λουκά, ανέφερε το πόσο των χιλίων ευρώ στην πρόεδρο του συλλόγου χορηγία του Δήμου Διστόμου προς τον Σύλλογο (ποσό που δεν δόθηκε στο σύλλογο) ρώτησα να μάθω και για την άλλη χορηγία.( μήπως συνέβηκε το ίδιο;)

Απλά και ξάστερα.

Related Posts with Thumbnails

Αναγνώστες