Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Στειρίου

Τη Δευτέρα 13/6/2010 στο προαύλιο χώρο του  Δημοτικού Σχολείου έγινε η κοινή γιορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς (2009- 2010) του μονοθέσιου Νηπιαγωγείου και του εξαθέσιου Δημοτικού σχολείου Στειρίου.
 Στις 7.00 μ.μ. ξεκίνησε η γιορτή με την αποχαιρετιστήρια για τη χρoνιά ομιλία, της διευθύντριας του νηπιαγωγείου κ. Παππά Λαμπρινής. Ακολούθησαν χορευτικά από τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, μουσικοθεατρική παράσταση  από τις μαθήτριες και τους μαθητές  του Νηπιαγωγείου και θεατρική παράσταση από τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Στειρίου. Ακόμη βραβεύτηκαν από τον Δήμο οι μαθήτριες και οι μαθητές που πήραν μέρος και διακρίθηκαν στους Περιφερειακούς σχολικούς αγώνες 
στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης του δημοτικού διαμερίσματος Διστόμου στα Άσπρα Σπίτια. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το τμήμα μοντέρνου χορού (
Γυμνασίου) 
του Εκπολιτιστικού Συλλόγου με χορογραφία hit hop. 
Στο τέλος τις γιορτής δόθηκε στους μαθητές της έκτης τάξης από το Σύλλογο γονέων αναμνηστική πλακέτα, μαζί με τις καλύτερες ευχές, για το νέο τους ξεκίνημα στο Γυμνάσιο .  
Συγχαρητήρια στον Σύλλογο διδασκάλων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου για την πολλή όμορφη γιορτή και στο δραστήριο σύλλογο Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Στειρίου. 
Ευχόμαστε  καλό καλοκαίρι σε όλους.
Φωτογραφίες  του Λάμπρου Τσεκούρα από την γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Στειρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

Αναγνώστες