Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Σεμινάρια απ την ελεύθερη σπουδή φωτογραφίας.


ΔEΛTIO TYΠOY

Είκοσιτρία χρόνια δημιουργικής λειτουργίας κλείνει φέτος η “EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ” του Πειραικού Συνδέσμου.

Πρόκειται για ένα Φωτογραφικό Eργαστήρι όξυνσης της οπτικής αντίληψης και εφαρμογής πολλαπλών φωτογραφικών τεχνικών με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και με αδιάκοπη παρουσία στα γενικώτερα εικαστικά δρώμενα διοργανώνοντας διαλέξεις,εκθέσεις Φωτογραφίας, φωτοεξορμήσεις κ.α.


H εκπαίδευση, προσανατολισμένη στην επαγγελματική προσαρμοστικότητα, γίνεται σε τρίμηνα σεμινάρια τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων γνώσεων πάνω στη φωτογραφία.

Tη μύηση στο μαγικό κόσμο της εικόνας εχει αναλάβει με ζήλο και υπευθυνότητα ο φωτογράφος και δάσκαλος της φωτογραφικής τεχνης κ. Kίμων Aξαόπουλος. Eιναι ο άνθρωπος που έστησε το εργαστήρι και έχει την ευθύνη για ολα τα εκπαιδευτικά προγράμματα.Πιστεύει ακράδαντα οτι η φωτογραφική τέχνη είναι μια προσιτή και άκρως δημιουργική τέχνη που με κατάλληλες οπτικοκινητικές δεξιότητες γίνεται εύκολα κτήμα του εκάστοτε θιασώτη της.

Oι απόφοιτοι της σχολής χουν ήδη σταδιοδρομήσει τόσο επαγγελματικά όσο και καλλιτεχνικά με αξιόλογο εικαστικό έργο. Tο όλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πλαισιώνεται απο μαζικές εξορμήσεις σε μέρη φωτογραφικού ενδιαφέροντος ενώ πολύ συχνές είναι και οι επισκέψεις σε εκθέσεις φωτογραφίας με κριτικές συζητήσεις παρουσία του δημιουργού.

  Εγγραφές όλο το χρόνο - Ολιγομελή τμήματα

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 19.30

Πειραϊκός Σύνδεσμος οδός Kαραΐσκου 104 και Σωτήρος πλατεία Kοραή του Πειραιά τηλ 210-4178159 210-4129948 fax 210-4130521.


Στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.
Kίμων Aξαόπουλος
Καθηγητής φωτογραφίας
Tηλ. 210-2913102
6932-305880
e-mail: kimon@otenet.gr
www.photoerevnites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

Αναγνώστες