Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή το τελευταίο διάστημα ακούσθηκαν κάποια σχόλια σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας στις 27 Αυγούστου 2011, διευκρινίζουμε σε όλους ότι :

1) Η εκδήλωση αφορούσε ομιλία της Καθηγήτριας Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και τέως Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων κας Παλαμιώτου-Θωμαϊδου Κωνσταντίνας. Με αφορμή την οικονομική αλλά και ηθική κρίση στην χώρα μας, το θέμα της ομιλίας ήταν : "Η μυθολογία της απαξίας".

2) Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν υπό την ευθύνη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου.

3) Είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και αυτοπροσώπως ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ.Γ. Χήνας. Επίσης είχαμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Συλλόγου σχετική ανακοίνωση στις 24/8/2011.

4) Επειδή υπήρχε ακόμη η εξέδρα στο Δημοτικό Σχολείο, η ομιλία είχε προγραμματισθεί να γίνει στον προαύλιο χώρο. Λόγω του ότι την βραδιά αυτή φυσούσε και είχε ψύχρα, αποφασίσαμε να γίνει στις αίθουσες του Σχολείου,

5) Ο Σύλλογος δεν ήταν ενήμερος και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα ελέχθησαν μετά το πέρας της ομιλίας της κας Παλαμιώτου.      


    Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στειρίου στην πορεία των 30 χρόνων από την σύσταση του, στηρίζει οποιαδήποτε ενέργεια συμβάλλει στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου μας, χωρίς σκοπιμότητες και υστεροβουλίες. 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
 ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails

Αναγνώστες